Stukadoorstechnieken | Binnen

Er bestaan verschillende manieren van wand- en plafond afwerking:

Gladpleisterwerk

Op wanden of plafonds wordt een pleisterlaag aangebracht die geschikt is om te worden voorzien van behang, schilderwerk, tegelwerk of spachtelputz.
Deze techniek kan eventueel met de spuit worden aangebracht.

SpachtelPutz

Hierbij worden de wanden worden voorzien van sierpleister, deze is in diverse soorten en kleuren te verkrijgen. U kunt in onze showroom de verschillende soorten bezichtigen.
Deze techniek kan eventueel met de spuit worden aangebracht.

Schuurwerk

Hierbij worden de wanden of plafonds worden afwerkt met fijn wit schuurwerk wat een vlammend effect laat zien.

Nieuwe generaties afwerkpleister

Ook kunt u de wanden door ons af laten werken met de nieuwere generaties afwerkpleisters, zoals betonlook met industriƫle uitstraling, Pandomo (eventueel ook in waterdichte uitvoering voor toepassing in badkamer / toilet / keuken e.d.), italiaans stucwerk of met (op natuurlijke basis) leemstuc, in kleur naar uw keuze. Voorbeelden hiervan kunt u onder andere zien in onze showroom.

Kortingsregeling

Voor stukadoorswerk aan woningen ouder dan 2 jaar geldt per 01-01-2000 t/m 31-12-2010 een BTW tarief van 6%. In geval van gevelisolatie wordt de aangebrachte isolatielaag (1/3 deel van de totaalprijs) belast met 19% BTW, de aangebrachte afwerklaag (2/3 deel van de totaalprijs) wordt belast met 6% BTW. U komt voor dit, eventueel gedeeltelijke, lage belastingtarief in aanmerking als uit een door u aan ons afgegeven schriftelijke verklaring blijkt dat uw woning 15 jaar of ouder is.